Reizen

REIZEN FOR WOMEN


Wij stellen u met plezier volgende groepsreizen voor.

Je kan deze reizen ook in eigen groep op zelf gekozen data beleven.


We kijken er naar uit je op één van onze reizen te verwelkomen.

SHE, naar het lied van Charles Aznavour • Armenië

 

Armenië is een land van contrasten. In Yerevan, de hoofdstad die onlangs haar 2800ste verjaardag vierde, wisselen oude gebouwen en wijken af met moderne shoppingstraten, pleinen en parken. 

Een Tamar in 'gorgeous' Georgië

 

Een ongelooflijke reis naar het wonderlijke en betoverende land Georgië.

Unwind in Kerala

 

Kerala ligt te cocoonen, goed geïsoleerd tussen de Gat-bergen in het oosten en de azuurblauwe Arabische Zee in het westen. De tropische kust van Kerala is hét droomland van Zuid-India. De cultuur van Kerala getuigt van traditie, vriendschap en interculturele verdraagzaamheid.

Een biënnale Kerala

 

Tijdens ons bezoek in Cochin vindt de Biënnale plaats. We ontdekken bijzondere installaties en monumentale werken op verrassende locaties mooi geïntegreerd in de sfeer van deze bijzondere stad. Gerenommeerde Internationale kunstenaars worden er uitgenodigd.

Het ongerepte leven in Kirgizië

 

Eeuwenlang was de zijderoute de belangrijkste verbinding tussen Oost en West. Karavanen vervoerden zijde, specerijen, goud, keramiek, papier en zoveel meer langs verschillende routes.

Marrakesh Express • Marokko

 

Deze reis is als het ware een citytrip naar Marrakesh maar met een escape naar de Hoge Atlas.Een ‘joie de vivre’ die ons bekoort.

In de voetstappen van Frida Kahlo • Mexico

 

In deze reis ontmoeten we naast Frida Kahlo en Diego, ook hedendaagse vrouwelijke artiesten in de bruisende hoofdstad Mexico City, in de koloniale parel Oaxaca en in de verschillende Zapoteken-dorpjes in de Oaxaca-vallei.

Ontdek & beleef Mumbai • we stappen in de voetsporen van Jeanne Devos

 

Deze trip is een once-in-a-lifetime reis voor vrouwen die de wereld willen zien, horen, ruiken, voelen in gezelschap van andere vrouwen. Een reis met impact die zeker blijft nazinderen. Een reis met een ziel, met zorg en liefde voorbereid.

Karavanen met zijde & specerijen • Oezbekistan

 

Wij verkennen de route met de legendarische steden in Oezbekistan.

Yoga with an ocean breeze • Portugal


Ons verblijf wordt gekleurd met de geluiden van de golven, de geur van de zee, een heerlijke ‘ocean breeze’ en is een ideale uitvalbasis voor een mooie sunsetwandeling. We verdiepen ons in de natuurelementen en beoefenen yoga onder deskundige begeleiding.

Wake up your inner hippie • Rajasthan

 

India is letterlijk en figuurlijk een droombestemming. Het decor lijkt zo uit 1001 nacht geplukt. Het is een land van uitersten met veel oog voor detail:  in bloemen, in rituelen, in stoffen, in kleuren, in beeldhouwwerken, uitwerking van tempels en gebouwen...

Gouden regenboogverhalen Zuid-Afrika


Zuid-Afrika is fascinerend. De regenboognatie inspireert. De cultuur bruist. Het politieke leven intrigeert. De kunst is adembenemend. De natuur is groots.
En haar hart klopt in Johannesburg.