Reizen

REIZEN FOR WOMEN


Wij stellen u met plezier volgende groepsreizen voor.

Je kan deze reizen ook in eigen groep op zelf gekozen data beleven.


We kijken er naar uit je op één van onze reizen te verwelkomen.

SHE, naar het lied van Charles Aznavour • Armenië

9 dagen

 

Armenië is een land van contrasten. In Yerevan, de hoofdstad die onlangs haar 2800ste verjaardag vierde, wisselen oude gebouwen en wijken af met moderne shoppingstraten, pleinen en parken. 

Een Tamar in 'gorgeous' Georgië

8 dagen

 

Een ongelooflijke reis naar het wonderlijke en betoverende land Georgië.

Unwind in Kerala

9 dagen

 

Kerala ligt te cocoonen, goed geïsoleerd tussen de Gat-bergen in het oosten en de azuurblauwe Arabische Zee in het westen. De tropische kust van Kerala is hét droomland van Zuid-India. De cultuur van Kerala getuigt van traditie, vriendschap en interculturele verdraagzaamheid.

Het ongerepte leven in Kirgizië

9 dagen

 

Eeuwenlang was de zijderoute de belangrijkste verbinding tussen Oost en West. Karavanen vervoerden zijde, specerijen, goud, keramiek, papier en zoveel meer langs verschillende routes.

In de voetstappen van Frida Kahlo • Mexico

12 dagen

 

In deze reis ontmoeten we naast Frida Kahlo en Diego, ook hedendaagse vrouwelijke artiesten in de bruisende hoofdstad Mexico City, in de koloniale parel Oaxaca en in de verschillende Zapoteken-dorpjes in de Oaxaca-vallei.

Ontdek & beleef Mumbai • we stappen in de voetsporen van Jeanne Devos

9 dagen

 

Deze trip is een once-in-a-lifetime reis voor vrouwen die de wereld willen zien, horen, ruiken, voelen in gezelschap van andere vrouwen. Een reis met impact die zeker blijft nazinderen. Een reis met een ziel, met zorg en liefde voorbereid.

De Himalaya zoals het is • Nepal

9 dagen

 

Deze reis biedt u een zo authentiek mogelijke beleving van de cultuur in Nepal. Hoogtepunt van deze reis is ook de ochtendvlucht langs de toppen van de bergen, echt genieten van adembenemende zichten op ‘Het dak van de wereld’.

Karavanen met zijde & specerijen • Oezbekistan

10 dagen

 

Wij verkennen de route met de legendarische steden in Oezbekistan.

Wake up your inner hippie • Rajasthan

11 dagen

 

India is letterlijk en figuurlijk een droombestemming. Het decor lijkt zo uit 1001 nacht geplukt. Het is een land van uitersten met veel oog voor detail:  in bloemen, in rituelen, in stoffen, in kleuren, in beeldhouwwerken, uitwerking van tempels en gebouwen...

Een briesje Fado

met zoete wateren & zoute zeeën • Portugal

9 dagen


Tijdens deze reis trekken we doorheen zoete wateren en zoute zeeën.

Gouden regenboogverhalen Zuid-Afrika

10 dagen • max. 10 deelnemers


Zuid-Afrika is fascinerend. De regenboognatie inspireert. De cultuur bruist. Het politieke leven intrigeert. De kunst is adembenemend. De natuur is groots.
En haar hart klopt in Johannesburg.