Ervaringen

ERVARINGEN VAN MEDEREIZIGERS

 

Mooie herinneringen .....................

 

Het ongerepte leven in Kirgizië

Een unieke ervaring achter de rug: prachtige natuur, lieve mensen, mooie verblijfplaatsen en een uniek contact gehad met onze gids en driver. Diepgaande gesprekken afgewisseld met een overweldigende omgeving hebben van deze reis iets onvergetelijks gemaakt.

Griet Dewitte – Gentbrugge

Heavenly Ladakh

Ik zal dit avontuur nog heel lang koesteren. Tijdens deze reis heb ik fantastische mensen mogen ontmoeten: Hilde natuurlijk, onze geweldige reisbegeleidster. Ze heeft ons haar passie voor het land doorgegeven, daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor! En de Ladakhi zelf, de liefste mensen ter wereld! Geen greintje kwaad hebben ze in zich.  Vredelievend, zacht, zorgzaam, intelligent, respectvol ,…Ik heb zoveel van hen geleerd!  Ik had echt moeite om afscheid te nemen van hen, ze hebben mij geraakt, dat is zeker. De reis naar Ladakh was helemaal zoals ik het had verwacht: avontuurlijk, mysterieus, magistraal, indrukwekkend, confronterend, grenzen verleggend, intensief…Wat een landschappen! Fenomenaal! Om stil van te worden… Je voelt je klein in die grootse omgeving.  Meerdere malen ben ik mezelf tegengekomen en heb ik ondervonden dat ik toch sterker ben dan ik denk.  Ladakh, een pareltje, dat veel mensen nog niet kennen. Ga er met een open blik naartoe, je zal er zoveel meer voor terugkrijgen. Julley!

Sandrine Van Damme, Berchem

Voorbij de sluiers van de Iraanse vrouw

Anubhuti biedt goede ondersteuning –zonder betuttelend over te komen- zowel tijdens de reis als  bij het verkennen van onbekende plaatsen, het ontdekken van andere gewoontes en andere keukens…

Joske Vettenburg, LeuvenIran is een prachtig land met zeer vriendelijke mensen, een gevarieerd landschap, heel veel indrukken. Iran is een land in beweging. Echt de moeite.

Mrs Thérèse Clerckx, Antwerpen

De droomstad Mumbai

Deze reis is een inspiratie om met een open blik naar de wereld te leren kijken. De contrasten in Mumbai zijn het zeker waard om breed te leren denken over verleden, heden en toekomst. In heel die drukte kom je jezelf tegen en krijg je indrukken die je van binnenuit veranderen in de positieve zin.

Mieke Baksteen, Tervuren

De droomstad Mumbai

Een zeer boeiende reis waar ingespeeld wordt op het moment. Een reis van contrasten, prachtige kleuren, rituelen die we mee konden beleven, warme contacten, unieke plekken, culinaire verwennerijen. En dit alles begeleid door een pracht van een gids met een passie voor India !

Elke Daems, Tervuren

Het leven zoals het is in Kolkata India

Deze ‘India zoals het is’ -reis heeft voor mij alle beloften waargemaakt. Op een unieke manier verteld en begeleid door Helga kwamen wij in contact met het land, de cultuur en de mensen. Van het bruisende Kolkata over de serene natuur van de Sundarbans en de groene glooiende theeplantages van Darjeeling, dit alles overgoten met een schat aan kennis die Helga vol passie en enthousiasme deelt met haar gasten. Kortom: een unieke reisbeleving die nog lang zal nazinderen in mijn herinneringen.

Karine Van Den Heuvel, Wuustwezel-Loenhout

Voorbij de sluiers van de Iraanse vrouw

Op deze manier heb ik nog nooit gereisd, samen met een groep toffe vrouwen Iran ontdekken. We bezochten toffe originele theehuisjes, lekkere lunchen in plaatselijke bistro’s, Stonden versteld van het mooie Isfahan en kwamen in ontroering van de gedichten van Hafiz. Begeleid door Belgische en Iranese storystellers was elke dag een nieuw avontuur. Laat je verrassen door Iran en zijn vriendelijke landgenoten!

Ingrid Nolis, Holsbeek

De droomstad Mumbai

Deze reiservaringen bewaar ik op een ‘aparte’ plaats , de benadering van deze reis was immers ook ‘apart’, het ging niet zozeer om de cultuurhistorie, wel om het ontdekken van mensen en hun leefwereld! Het ging om ‘zien met het hart’!

Lieve Soenens, Lokeren

Het ongerepte leven in Kirgizië

Een prachtige reis, far from the madding crowd!

Frieda Van Dessel, Schilde 

In de voetsporen van Frida Kahlo

Een betoverende, fascinerende en kleurrijke duik in het leven van Frida Kahlo én de wortels van Mexico. Doorheen de reis ontdekten we hoe alles en iedereen (ook het leven na de dood) verbonden is zoals de ‘aders’ op haar schilderijen. En als vrouwen onder mekaar begrepen we haar onvoorwaardelijke liefde voor het leven! 

Hilde Vets, Berchem

De droomstad Mumbai

Reizen met Helga is een zo onwaarschijnlijke reis die iedereen in zijn leven zou moeten meemaken. Ze leidt u met haar enthousiasme en enorme kennis door de reis heen.

Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Marleen Van Gorp, Sint-Gillis

Voorbij de sluiers van de Iraanse vrouw

Ik heb Iran bezocht en het heeft mij betoverd : zijn hartelijke, verwelkomende bevolking met een generatie jonge vrouwen die de komende jaren van zich zal laten horen. De roep naar onafhankelijkheid en erkenning schreeuwt van onder hun sluier, die er eigenlijk geen is. Het uitgestrekte plein in Isfahan, de ruïnes van Persepolis, Hafaz voorgedragen in Farsi, de schoentjes van Farah Diba, het kleedje van de nomadenmama en Nadia... Indrukken in mijn hart. Ik voel weer dat ik LEEF. DANK U !

Hilde De Visscher, Dendermonde

by anubhuti

INLEEFREIZEN FOR WOMEN

 

+ 32 484 397 489 • formosa@anubhuti.be

Fortstraat 4 • 9180 Moerbeke-Waas • België

 

FORMOSA IS SOCIAAL

© copyright anubhuti all rights reserved