Concept

LOCAL LOVE, STORYTELLING & QUALITY


anubhuti for women reist met passie voor het authentieke.

Geniet van de juiste plek op het juiste moment.


Beleef een once-in-a-lifetime ervaring !

Wie is anubhuti for women ?

 

anubhuti for women gegroeid vanuit een passie voor authentieke beleving, richt zich tot vrouwen die de wereld willen zien, horen, ruiken en voelen in het gezelschap van andere vrouwen.

anubhuti for women bereist onbegane paden, denkt ‘out of the box’, is best eigenzinnig én origineel.

 

Bij anubhuti for women houden we van kwaliteit en lekker eten en zoeken we steeds de mooiste plekjes op. We logeren in met zorg uitgekozen, comfortabele logies passend bij het verhaal, de sfeer en de schoonheid van het land: een klooster, een woonboot, een koloniaal huis of een majestueus paleis worden onze thuis voor één nacht.

 

anubhuti for women combineert kunst en cultuur met het authentieke, ambachtelijke leven. Tijdens onze reizen voelen we ons op ons gemak in elke situatie. Nu eens eet Formosa chic in ‘the place to be’, dan weer schuiven we aan tafel bij ons gastgezin en bezoeken daarna de lokale blokprinter om de hoek. 

 

anubhuti for women is ook nobel en zoekt op elke reis een manier om iets duurzaams terug te geven aan het land waar we verblijven. 

 

v reizen zijn inleefreizen die impact hebben en blijven nazinderen.

Reizen onder ladies is gewoon supertof.

 

Ontstaan

 

anubhuti for women is een concept van anubhuti, een reisorganisatie die al 10 jaar ‘bezielde’ reizen organiseert.

 

Het idee om alleen met vrouwen te reizen, groeide door jarenlang zelf met eigen vriendinnen te reizen. Helga Peeters, drijvende kracht achter anubhuti for women, vertelt waarom ‘for women only’: “Omdat reizen met vrouwen deuren opent die anders gesloten blijven en je ook andere accenten kan leggen. Een onderonsje met Iraanse vrouwen, een ontmoeting met Mexicaanse vrouwelijke ambachtslui of een verblijf in een ayurvedisch oord, doe je nu eenmaal makkelijker in het exclusief gezelschap van vrouwen.“