Team

HET FORMOSA TEAM


Het Formosa team is samengesteld uit

een verzameling toegewijde, levenslustige vrouwen, elk uniek met hun eigen, bijzondere talenten.

Ze nemen je mee op reis in hoofd, hart en werkelijkheid.

de anubhuti-reisfactorij

Hier worden de Formosa reizen ontworpen, uitgestippeld, geproefd, beleefd & gecultiveerd.

Vervolgens met zorg geprogrammeerd & gevisualiseerd.

FOUNDER & REISCHOREOGRAAF

Helga Peeters

Met passie voor het authentieke en uit liefde voor het beleven, inleven en het delen hiervan, creëert Helga een bijzondere collectie "Formosa reizen". Met haar visie ‘Elke reis is opgebouwd rond een verhaal’ neemt ze je mee naar de juiste plek op het juiste moment. Toegewijd weeft ze haar artistieke queeste doorheen elke reis.

AANSPREEKPUNT

Joke Ameel

Joke is je aanspreekpunt op onze reisfactorij.  Zij is een schakel om je mee een fijne reisbeleving te bezorgen. Met zorg en aandacht neemt ze de opvolging van je reisdossier op zich van a tot z.

Op Joke kan je rekenen!

VORMGEVER

Eva Craenhals

Met beeld, vorm & kleur is Eva de schakel die je met veel know how en enthousiasme onmiddelijk in de Formosa sfeer brengt.

de Storytellers

Onze begeleiders-storytellers onderscheiden zich door hun passie voor de lokale cultuur en hun gedrevenheid om van je reis een droomreis te maken.

Ze willen je een authentieke en ervaringsgerichte reis bezorgen die verdergaat dan alleen maar bezoeken en kijken naar.

Beleven, ontmoeten en uitwisselen staan centraal. Als echte ‘storytellers’ nemen ze je mee in een verhaal.

STORYTELLER 

Nik Van Gool

Nik Van Gool is een gedreven en sociaal bewogen vrouw met een passie voor reizen.  Ze heeft ervaring met vrouwengroepen,  zowel in Vlaanderen als internationaal en brengt met bezieling verbindingen tussen mensen tot stand.

STORYTELLER ARMENIE

Karine Baghdasaryan

Samen met haar man, een gewezen legerkolonel gidst Karine ons met veel passie door haar geboorteland. Haar liefde voor haar land werkt aanstekelijk. Ze laat ons kennismaken met een vriendelijk volk dat houdt van puur en heerlijk eten.

STORYTELLER FRANKRIJK

Hilde Vets

Authenticiteit vond Hilde op het domein in Gordes en in de omgeving: de muren van gestapelde stenen, de ‘bories’, de wilde planten en bomen, de zanderige en bloemige geuren, de overweldigende schoonheid van de natuur… Als gastvrouw dompelt zij u onder in haar leefwereld met yoga, meditatie, wandelen, kunst en cultuur,… en bovenal lekker en gezond eten. Cathérine onderricht reeds vele jaren yoga op een spirituele en intuïtieve manier. In haar lessen ontwikkelt zich een evenwichtige balans tussen lichaamshoudingen en ademhalingsoefeningen met aansluitend ontspanning en introspectie.

STORYTELLER IRAN

Nadia

Nadia is een professionele erkende Iraanse gids met jarenlang ervaring. Ze is een storyteller ‘pur sang’. Zij neemt je mee doorheen Iran. Ze toont je het fascinerende land in al haar facetten en laat het je van binnenuit ontdekken door intens contact met de zeer innemende bevolking.

STORYTELLER JAPAN

Marie-Amélie De Potter

Marie-Amélie is al meer dan 30 jaar gepassioneerd door Japan en de Oosterse wijsheid. Zij is Japanologe en life-coach en neemt je graag mee naar het land van de rijzende zon. De reis is een zintuiglijke beleving naar binnen toe. Waar yoga, meditatie en reflectie in de natuur centraal staan. 

STORYTELLER KIRGIZIE

Elena Lyashenko

Vol passie neemt Elena je mee op de mooie paden in Kirgizië. Haar uitgebreide kennis van de geschiedenis, de cultuur en de rituelen werken aanstekelijk. Als geen ander kent zij de schitterendste plekjes van dit fantastische land.

 

STORYTELLER LADAKH

Hilde Vets

Gepassioneerd door mens & cultuur, trok Hilde als jonge twintiger en kersverse architect de wereld in en  raakte in de ban van de Oosterse culturen en hun levensvisie. Tijdens een zesjarig architectonisch, antropologisch onderzoek van de boeddhistische nederzettingen in Ladakh (India) verloor ze haar hart aan deze boeiende gemeenschap en de immense schoonheid van de Himalaya. Sinds 2003 helpt ze er elke zomer mee aan het restaureren van tempels & stupa’s.

Hilde leeft en werkt met de lokale bevolking en blijft zich verwonderen over hun aanstekelijke gastvrijheid, blijheid en veerkracht. Met veel enthousiasme wil zij deze authentieke ervaringen en verhalen delen met haar reizigers. Julley !

STORYTELLER MEXICO

Murielle Coppin

Na haar studies Romaanse Filologie groeide Murielle haar liefde voor de Spaanse taal en de Spaanssprekende wereld uit tot een ware passie.  Haar vele reizen in Latijns-Amerika combineerde ze telkens met vrijwilligerswerk of journalistiek. Maar het is in Mexico dat ze haar hart verloor, daarom verhuisde ze in 2005 naar dit bijzondere land.  De Mexican way of life…Murielle krijgt er nooit genoeg van. Haar liefde voor dit land weet ze met veel enthousiasme te delen met haar reizigers…México is mágico… Bienvenidos !

STORYTELLER RAJASTHAN

Sofie Bogaerts

Sofie is helemaal weg van India, land van kleuren en contrasten, met zoveel oog voor detail in de rituelen, de tempels, het eten, de stoffen... Ze deelt met veel passie haar bewondering voor dit fascinerende land. Geuren, smaken, rituelen, kleuren en verhalen samen ontdekken, ziet ze telkens weer als een mooi geschenk.

STORYTELLER RAJASTHAN

Arpana Bhargava

Ik vind het echt heerlijk om voor ‘anubhuti’ te werken en kan niet gelukkiger zijn dan van deel uit te maken van dit geweldig team! Als mens en cultuur georiënteerd persoon ben ik spontaan, stop graag op plekken waar ik reizigers nieuwe dingen kan laten doen en zien om zo te genieten van interactie met de locals. Tijdens een ‘anubhuti’-reis heb ik de kans om te laten zien wat mijn land te bieden heeft. Formosa van ‘anubhuti’ is in heel veel opzichten echt ongewoon. Kortom  geweldig om m’n passie onder ladies te kunnen delen. 

by anubhuti

INLEEFREIZEN FOR WOMEN

 

+ 32 484 397 489 • formosa@anubhuti.be

Fortstraat 4 • 9180 Moerbeke-Waas • België

 

FORMOSA IS SOCIAAL

© copyright anubhuti all rights reserved